Hanwha Techwin, üç PTZ PLUS kamerasını (XNP-6400RW / 8300RW / 9300RW)% 65'e kadar daha küçük yeni bir tasarımla piyasaya sürüyor.

Yeni PTZ Plus kameralar, 4K'ya kadar yüksek çözünürlüğü ve 30 kata kadar optik yakınlaştırmayı destekler (2MP model 40X), böylece uzaktaki nesneleri net bir şekilde görebilirsiniz. Kızılötesi aydınlatmaları düşük ışıklı gece ortamlarında bile 200m gece görüşü sağlar.

Ayrıca, otomatik izleme ve ön ayar hassasiyet güvenilirliği ± 0.1˚ 'dir.  1 Saniye içinde pan tilt (PT) kaydırmalarındaki farklılıklar tespit edilerek ve düzeltilecek şekilde iyileştirildi. Bu şekilde, belirli bir nesneyi izlerken, harekete göre ince PTZ kontrolü mümkündür, böylece istenen nesne sahne dışına çıkmadan izlenebilir.

Küçük ve hafif tasarım, kurulum sırasında kurulumcunun yükünü önemli ölçüde azaltır. Kurulum kolaylığı, tek bir RJ45 terminali aracılığıyla basit bir kablo bağlantısı ve kamera ile montaj ayağı arasında üç noktalı büküm tipi sabitleme ile iyileştirilmiştir.

Ek olarak, kablo bağlantısının tamamen su geçirmez olması da bir avantajdır. Silecek ve ısıtıcı kamera merceğinin kar ve yağmurun neden olduğu nem ve dış tozdan dolayı bulanık olmasını önler.

Hanwha Techwin'den bir yetkili, “PTZ PLUS, PTZ ile ilgili işlevleri bir üst düzeye çıkarırken, yeni bir mekanizma tasarımı benimseyerek ağırlığı düşürdü. "Kurulum kolaylığı büyük ölçüde geliştirildi ve gelişmiş pan tilt doğruluğu ve ayrıntılı PTZ kontrolü gibi gelişmiş işlevlerle müşterinin memnuniyeti büyük olacak." dedi. 



  • XNP-9300RW: 4K, 30X Optik Zum
  • XNP-8300RW: 6MP, 30X Optik Zum
  • XNP-6400RW: 2MP, 40X Optik Zum