Hanwha Techwin markasını Hanwha Vision olarak değiştiriyor ve çözümlerini video güvenliğin ötesine taşıyor.


– İsim değişikliği duyurusu ile şirket, küresel vizyon çözümleri alanında inovasyona öncülük etme niyetini ifade ediyor.

Hanwha Vision, yapay zekayı ve bulutu lider görüş teknolojilerine entegre ederek müşterilerin gözetim ihtiyaçları ve kurum çapında operasyonel yeterlilik için iş içgörüleri ve özel çözümler sağlayacak.

1 Mart 2023 – Önde gelen bir güvenlik kamerası şirketi olan Hanwha Techwin, küresel bir görüntü çözümü sağlayıcısı olarak sunduğu hizmetleri genişletirken adını Hanwha Vision olarak değiştirdiğini bugün duyurdu.


Bu genişleme sayesinde Hanwha Vision, küresel pazar inovasyonunu desteklerken müşterilerin iş operasyonlarına ilişkin içgörüler sağlamak için yapay zeka (AI) ve bulut teknolojilerini entegre eden yeni nesil görüntü çözümleri sağlamak için video gözetim ürünlerinin ötesine geçecek.

Hanwha Vision Başkanı ve CEO'su Soon-hong Ahn, "İnovasyon yoluyla temel rekabet gücümüzü geliştirerek, müşterilerimizin sıkıntılı noktalarını hafifletmeye devam ederken, gelişmiş görüntü çözümleriyle yeni değerler katmaya devam edeceğiz" dedi.


"İşimizi gözetim izleme ve olay sonrası analizden genişletirken, yalnızca olayları önlemekle kalmayıp aynı zamanda gerçek zamanlı olarak yanıt veren büyük veri analitiği ve eyleme geçirilebilir çözümler yoluyla özelleştirilmiş bilgiler sağlayacağız. Yeni vizyon çözümlerimiz, müşterilerin operasyonel stratejilerini geliştirmede etkili olacak,” diye ekledi CEO Ahn.

Bu iş geliştirme doğrultusunda, Hanwha Vision denizaşırı iştiraklerinin, ürünlerinin ve çözümlerinin pazar koşullarına dayalı olarak yeniden markalaşmasını kademeli olarak başlatacaktır.